Publicatii

Revista ANERSFR

Consiliul Director al ANERSFR anunta cu satisfactie ca a definitivat un proiect important al anului 2020, care a vizat  aparitia Revistei EVALUATORUL DE RISC, cu o aparitie periodica in format electronic si tiparit.

Revista Evaluatorul de risc isi propune sa vina in sprijinul mediului de afaceri, autoritatilor si evaluatorilor de risc prin publicarea unor opinii, bune practici sau solutii ale specialistilor, tocmai pentru a schimba practicile actuale care au devenit tot mai deficitare din toate punctele de vedere, respectiv atribuirea contractelor la preturi de ruinare care nu pot asigura si o calitate a serviciilor.

Primul numar al revistei isi doreste in principal, sa marcheze aniversarea a 5 ani de la inceputul  activitatii ANERSFR, si sa reliefeze embrionul asocierii cu dorinta de promovare onesta a procesului de management al riscului.

Publicatia este editata de echipa Consiliului Director coordonata de presedintele Asociatiei si va avea o aparitie semestriala ori trimestriala, atat intr-un format electronic ce va fi publicat pe site-ul Asociatiei- www.anersf.ro, cat si tiparit intr-un anumit tiraj, pentru a avea un impact mai mare in randul cititorilor.

In acest numar inaugural, publicatia a adunat articole de la multi specialisti cu notorietate din mai multe sectoare de activitate, manageri si evaluatori de risc, punandu-se accent pe teme de actualitate, interviul editiei cu un manager de securitate si interviu pe tema GDPR, cu speranta de a starni interesul celor mai multi dintre cititori.

Suntem convinsi ca revista va avea un impact semnificativ si va fi din ce in ce mai dorita de oamenii de afaceri si de profesionisti.

In concluzie, Revista Evaluatorul de risc va publica cele mai bune sfaturi si recomandari ale profesionistilor si va consfintii maturizarea organizatiei si recunoasterea meritelor pentru promovarea bunelor practici in domeniu, de catre autoritatile de aplicare a legii din tara noastra.

Citeste revista in pagina https://www.anersf.ro/category/revista-anersf/

 

Materiale elaborate de membri

Securitatea companiilor şi a persoanelor, etica şi educaţie

ARTICOL – Aurel Catrinoiu-din revista ALARMA NR.1/2018 pe tema analizei de risc

COMUNICAT DE PRESA – 05.07.2018

Gala Premiilor de Excelenta OSPA 2018


http://www.anersf.ro/interviu-cu-liviu-mateescu-presedintele-arts/