RSF 2018

RSF 2018 – CEA MAI MARE EXPOZIŢIE DE SECURITATE DIN ROMÂNIA

Ediţia 2018 a ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate româneşti, începe joi 18 Octombrie la ROMEXPO. Expoziția prezintă ofertele a peste 50 de furnizori, pe o suprafaţă de peste 2500 mp. În cele trei zile, peste 3000 de persoane sunt aşteptate să vadă şi să testeze cele mai noi şi performante soluţii din tehnologii anti-efracție, control acces, detecție şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate. Vizitatorii au acces gratuit dacă se înregistrează pe site-ul www.romaniansecurityfair.eu.

RSF 2018 este evenimentul major de marketing și PR al ultimilor 2 ani și reunește cu siguranță expozanți cu renume, inovativi și foarte activi în piața naționala a tehnologiilor și serviciilor de securitate dar și companii din afara granițelor țării dornice să-și expună produsele, soluțiile și să intre în contact cu firme românești, cu antreprenori și Beneficiari din țara noastră și de pretutindeni.

Este în intenția noastră, a Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate (ARTS) în calitate de organizator, ca acest eveniment să crească atât ca valoare, dimensiune și audiență și să devină, sperăm noi, cel mai important târg regional de securitate.

Ediția din acest an aduce ca noutate parteneriatul dintre RSF și SICUREZZA – MILANO precum și cel cu ADRIA SECURITY SUMMIT cel mai important eveniment din categoria expo-conferință în domeniul securității, organizat în spațiul ex-iugoslav. Aceste parteneriate au misiunea de a promova reciproc evenimentele în rândurile membrilor și vizitatorilor noștri precum și de a îmbogăți cu experiențe specifice fiecărei țări sau regiuni domeniul tehnologiilor și soluțiilor de securitate.

Faptul că este programat, de fiecare dată după Târgurile de securitate de la Milano, Londra şi Essen, prezintă avantaje majore pentru publicul din România. Cei care n-au ajuns anul acesta la aceste expoziții au ocazia să vadă la București cele mai noi tehnologii de securitate ale marilor companii dar și noutățile prezentate de “start-up-uri“ deosebit de dinamice din România și din alte țări.

Ce vom vedea anul acesta la RSF? Cu siguranță tehnologiile de securitate și alarmare la incendiu vor ocupa un loc important și vor fi prezentate soluții noi, moderne și eficiente. Zona dedicată supravegherii și procesării informațiilor video strâns legată de dezvoltarea infrastructurilor hardware și software va cuceri vizitatorii prin performanțe nemaiintâlnite până în prezent. Concepte ca „deep learning” și „artificial inteligence”, IoT, Cyber security, de neimaginat acum câțiva ani au devenit preocupări curente pentru marii producători. Vom regasi soluții pentru Smart Cities, un concept tot mai vehiculat dar, probabil, și primele proiecte cu soluții implementate. Sistemele de control acces din ce în ce mai performante și sigure, multe dintre ele folosind identificarea biometrică, sistemele de control și securitate perimetrală, sistemele de comunicație, dispeceratele, centralele de efracție și detectoarele de înaltă performanță se vor găsi cu siguranță în oferta expozanților.

Târgul de securitate nu este numai un loc unde putem vedea la lucru noile tehnologii. Este locul unde se întâlnesc specialiștii cu beneficiarii, cu partenerii, cu competitorii și unde pot schimba opinii, experiențe și cunoștințe specifice. Este locul unde se fac parteneriate, unde se stabilește încrederea și unde se „formează” generația de mâine a specialiștilor și experților în securitate.

Vă invităm să vă înregistraţi pentru a avea acces gratuit la RSF 2018.